Välj en sida

Sälj ljus och tjäna pengar till din förening. Doftljus och herrgårdsljus är två produkter som är enkla och roliga att sälja. Beställ hem ljusen på kirratochklart.se och börja sälj till grannar och familj direkt.

En förening drivs ofta med ideella krafter och ekonomin är ofta knapp. För att få ihop pengar till den förening du är engagerad i kan det vara en bra idé att överväga att sälja något. Historiskt så har många idrottsföreningar sålt en mängd olika produkter som varit mer eller mindre populära. Vem minns inte mums-mumsens storhetstid? Eller de där konstiga långkalsongerna som morbror köpte med viss tveksamhet. Men nu är det slut på att sälja konstiga saker till grannar och familj. Genom att sälja något så enkelt som ljus kan ni tjäna stora pengar till er förening.

Populära ljus i olika dofter och färger

Det finns två olika metoder för att sälja ljusen. Antingen säljer ni med hjälp av en katalog där ni visar produkterna. Ni kan även visa upp några provljus för att kunderna ska kunna känna och klämma på ljusen innan de lägger en beställning. Den andra metoden är att ni beställer hem så många ljus som ni tror att ni ska kunna sälja och sedan säljer ljusen direkt. Det kanske känns svårt att beräkna hur mycket ljus ni kan sälja men då ska ni veta att kirratochklart.se erbjuder fri frakt och fri retur så det behöver ni inte oroa er för. På kirratochklart.se kan ni se vilka ljus som finns att sälja. Det är fyra olika sorters doftljus som alla är mycket populära och enkla att sälja. Det är dofterna Lily of the valley, Jasmine, Green Tea och Blackberry. Den förstnämnda är något populära än de andra så det kan vara en bra idé att lägga in lite fler av den sorten i beställningen. Sedan har vi då ljusen som kallas herrgårdsljus. Det är klassiska stearinljus som kommer i olika färger. De vita herrgårdsljusen är överlägset mest populära så det är en bra idé att beställa flest förpackningar av denna färg. Ungefär 80 % av er beställning av herrgårdsljus kan vara vita. Men inför jul är de röda ljusen populära och inför påsk de gula så om ni ska sälja i anslutning till någon av dessa högtider så öka antalet av dessa ljus. Läs mer på www.kirratochklart.se

Profilbild
Senaste inläggen av Eilert Holmqvist (se alla)