Välj en sida

Flexkontot är ett varumärke som hör till Brixo AB:s paraply av varumärken och finansiella produkter. Just detta varumärke har tagit den svenska lånemarknaden med storm tack vare sina flexibla och kundfokuserade lösningar när det kommer till digitala krediter. Hos dem har du som låntagare möjlighet att låna upp till 30 000 kr. Så vem bör fundera på att göra detta? Läs vidare så ger vi dig svaret!

Flexkontot tilltalar flera olika typer av låntagare

Flexkontot står under Finansinspektionens tillsyn och tillhandahåller lån som är både flexibla och transparenta. Du kan vilja överväga att ansöka om ett lån hos dem om du:

  • Vill låna pengar på ett mer flexibelt sätt. Denna långivare gör det möjligt för dig som låntagare att låna pengar på ett mer flexibelt sätt än vad som tidigare har varit möjligt. Hos dem kan du nämligen öppna en så kallad kontokredit som du sedan kan ta ut pengar från vid behov. Detta gör att du kan använda lånet på ett sätt som passar dina föränderliga ekonomiska behov.
  • Vill kunna betala tillbaka lånet på ett transparent sätt. Varje månad skickar Flexkontot en tydlig och detaljerad faktura till dig som låntagare. På fakturan framgår det exakt hur återbetalningen av lånet ska gå till. Där specificeras även kostnaden för ditt lån. Om du föredrar tydlighet och transparens är detta med andra ord en långivare som bör tilltala dig. De är nämligen transparenta och strösslar inte fakturan med dolda avgifter.
  • Har möjlighet att betala tillbaka ditt lån i tid. Som alltid när du överväger att ta ett lån bör du säkerställa att du faktiskt har möjlighet att betala tillbaka ditt lån i tid. Moderbolaget Brixo följer praxis för ansvarsfull utlåning och säkerställer att endast personer med en tillräckligt god återbetalningsförmåga erbjuds möjligheten att låna pengar av dem. Så om du har en stabil inkomst och en bra kredithistorik kan det vara aktuellt för dig att ta ett lån hos dem.
  • Uppskattar en trygg ansökningsprocess. När du ansöker om ett lån hos denna långivare hanteras din ansökan på ett konfidentiellt och tryggt sätt. En kreditupplysning inhämtas från en pålitlig källa såsom Bisnode och detta är ett led i säkerställandet att ansökningsprocessen är trygg.
Profilbild