Välj en sida

Den digitala tekniken går framåt i en rasande takt, så även i finansbranschen. Ett område där detta är särskilt tydligt är när det kommer till lån och krediter. I synnerhet är fallet så med de kontokrediter som bland annat den digitala låneplattformen kontantfinans.se tillhandahåller. I denna artikel dyker vi på djupet och utforskar denna plattform samt dess fördelar för dig som konsument.

4 viktiga funktioner som är tillgängliga på kontantfinans.se

När du är kund hos kontantfinans.se får du tillgång till följande funktioner:

  • En flexibel kreditlina. En kontokredit ger dig som konsument tillgång till en flexibel kreditlina som du kan använda utifrån ditt aktuella behov. Till skillnad från traditionella lån kan du här själv välja när du vill låna pengar och hur mycket. Därmed kan du i högre utsträckning anpassa dig efter de förändrade förutsättningarna i din privatekonomi jämfört med om du hade tagit ett vanligt banklån. Detta är en smidighet och bekvämlighet som möjliggörs tack vare denna moderna tekniken.
  • Möjligheten att hantera krediten online. Ett av de viktigaste framstegen som har gjorts på senare år är möjligheten att hantera sin kontokredit online. Genom en säker och trygg inloggningsfunktion kan du logga in på https://kontantfinans.se/ och hantera din kredit närhelst du önskar. Detta oavsett hur mycket klockan är och var du befinner dig. Du behöver därmed inte ringa till någon kreditgivare eller besöka något fysiskt bankkontor.
  • Information om tillgängligt kreditutrymme. Digitala plattformar som denna förser dig inte bara med information om ditt tillgängliga kreditutrymme och din utestående skuld – du kan även göra återbetalningar eller ytterligare uttag. Detta är väldigt enkelt och smidigt att göra, tack vare att processen kring dessa åtgärder har förenklats. Därmed kan du snabbt och smärtfritt göra inbetalningar eller uttag på ett användarvänligt sätt.
  • Möjligheten att utöka kreditutrymmet. En annan viktig funktion som är kopplad till din kontokredit är möjligheten att ansöka om en utökning av kreditutrymmet via nätet. Efter en viss tidsperiod där du har visat att du kan använda din kredit på ett ansvarsfullt sätt kan du göra en sådan ansökan. Förutsatt att den beviljas får du då ett än större ekonomiskt svängrum.
Profilbild