Välj en sida

Oavsett vilken typ av lån man än är ute efter så är det en bra idé att vända sig till en låneförmedlare, som exempelvis Zmarta, istället för att på egen hand skicka iväg separata låneansökningar till varje långivare som ser intressant ut. Förutom att man på det sättet sparar in en massa tid och energi när man ansöker om lån så är en av de vanligaste anledningarna till att många väljer att använda en långivare att det enbart görs en enda kreditupplysning i ens namn. Det kan vara positivt, på grund av att ju fler låneansökningar som finns registrerade i ens namn, desto sämre verkar man vara på att hålla i sina pengar och då blir långivarna såklart mindre villiga att låna ut pengar till en.

Lånebelopp och andra villkor hos Zmarta

När man har skickat in en ansökan om lån till Zmarta så kontrollerar Zmarta ens ansökan, gör en kreditupplysning via UC och sedan skickar Zmarta iväg ansökan till 30 olika banker och långivare. För att få låna pengar så måste man ha fyllt 18 år och vara bosatt i Sverige. Man måste ha en årsinkomst på minst 100 000 kronor och man får inte vara skuldsatt. Det går dock bra att ha betalningsanmärkningar. Hos Zmarta så kan man ansöka om lånebelopp mellan 5000 kronor och 600 000 kronor. Man kan välja en återbetalningstid som ligger mellan 1 år och 15 år. Räntan varierar men den sätts av den långivare som man som kund i slutändan bestämmer sig för att låna pengar av.

Zmartas olika lån

Zmarta är en låneförmedlare som erbjuder sina kunder flera olika lån. Villkoren för de olika lånen varierar beroende på om man till exempel tar ett lån med eller utan säkerhet, hur stort lånet är med mera. När man exempelvis tar ett bolån så används själva bostaden som en ekonomisk säkerhet. Därför så brukar räntan vara lägre för ett bolån än vad den är för ett lån utan säkerhet. Zmarta samarbetar med en mängd olika banker och långivare, däribland Ica-banken, Forex bank och Swedbank. Här följer en lista på de lån, och även andra sorters tjänster, som man kan ansöka om och jämföra via Zmarta:

  • Bolån
  • Billån
  • Lån utan säkerhet
  • Försäkringar
  • Elavtal
  • Mobilabonnemang
Profilbild
Senaste inläggen av Anita Björklund (se alla)