Välj en sida

När man vill köpa eller sälja guld är det viktigt att vända sig till ett trovärdigt och säkert företag. Guldexperten har mångårig efterenhet i branschen och drivs av erfarna personer som har koll på guld och dess värde. Genom att använda sig av Guldexperten kan man få hjälp med en mängd saker såsom att köpa eller sälja guld, guldsmideri, värdering och rådgivning. Man kan kontakta Guldexperten genom att ringa eller maila, men man kan även besöka dem fysiskt i deras butik i Malmö.

Köpa guld

Att köpa guld har visat sig vara en mycket smart investering eftersom värdet av guld ligger mycket stabilt. Därför är det många som väljer att investera sina pengar på detta sätt. Man kan också välja att köpa guldsmycken eller andra typer av prydnader i guld. Det är viktigt att man vänder sig till ett erfaret företag då man ska köpa guld, och Guldexperten har arbetat med denna typ av saker sedan 2012. Här kan man köpa guld online, i butik eller på Tradera.

Sälja guld

När man vill sälja guld vill man känna sig säker på att försäljningen går till på ett proffsigt sätt. Man vill få en rättvis värdering och dessutom känna att guldet hela tiden är i trygga händer. Hos Guldexperten kan man antingen lämna in guldet i butiken eller beställa deras guldpåse som är försäkrad hela vägen. Om något skulle hända med guldet på vägen till butiken blir man ersatt.

Guldexpertens övriga tjänster

Förutom att köpa och sälja guld kan man hos Guldexperten få hjälp med en hel del andra saker. Med stor erfarenhet i branschen och ett stort engagemang och ansvar för sina kunder kan man dessutom känna sig säker då man använder sig av Guldexperten. Några av de tjänster som Guldexperten erbjuder är:

  • Guldsmide – Man kan få hjälp att reparera, omarbeta eller designa nya smycken tillsammans med Guldexpertens erfarna guldsmeder.
  • Värdering av guld – Man kan även få hjälp med värdering av sitt guld för att få en bra bild av hur mycket ens smycken är värda.
  • Rådgivning – Det är vanligt att ha funderingar kring guld, exempelvis om man bör köpa eller sälja guld, rådgivning kring guldsmideri etcetera. Allt detta och mycket mer kan Guldexperten hjälpa till med.
Profilbild
Senaste inläggen av Anita Björklund (se alla)