Välj en sida

Det dyker upp allt fler guldhandlare på nätet som erbjuder sig att köpa guld, dessutom till väldigt bra priser. Det är tryggt, säkert och resulterar i en smidig lösning om man har guld- och i vissa fall även silver som man vill bli av med. Man får i dom flesta fall pengarna på sitt konto inom någon dag och man behöver inte ta sig liten att besöka sin lokala juvelerare.

Högre priser

Företagen som erbjuder sig att köpa guld på nätet har marknadens bästa priser. Visst kan man gå in hos sin lokala guldsmed men man kommer sannolikt inte få lika bra betalt. Konkurrensen har blivit hård på nätet och det är enkelt att jämföra olika aktörer. För att dom ska överleva i branschen är det viktigt att hålla samma mått som andra och det ger alltså bra klirr i plånboken för den som har guld att bli av med. Guldcentrum.se är en av företagen som erbjuder bra priser på guld. Här kan man även själv köpa guld i form av guldtackor och mynt.

Tryggt och säkert

I dom flesta fall skickar man sitt guld med rekommenderad post för att försändelsen ska vara försäkrad. Man behöver alltså inte oroa sig ifall den skulle komma bort. Det finns dock även andra varianter, där Guldcentrum.se är en av dom som erbjuder att köpa guld på olika platser runt om i landet. Dom reser runt i olika städer och finns på plats för att värdera och ta emot smycken och andra ting och det kan vara en bra lösning för den som inte känner för att skicka sina saker med posten.

Att tänka på

När man letar efter en guldhandlare på nätet bör man jämföra både avtal och priser. När och hur betalas pengarna ut, hur fungerar det med frakt och hur kontrolleras guldet när det har tagits emot? Läs på så mycket som möjligt om några olika företag och väg deras för- och nackdelar mot varandra. Givetvis ska man också jämföra priserna hos dom olika aktörerna men sådant som om det är fri frakt eller inte påverkar också priset i slutändan.

Oavsett om man vill göra sig av med eller köpa guld så finns det som sagt många bra guldhandlare på nätet. Dom blir ständigt fler och konkurrensen är en fördel för kunderna eftersom alla måste leverera bra tjänster.

Profilbild
Senaste inläggen av Marianne Hansen (se alla)